Tourniquets

In eigen beheer heeft RHO International BV. een tourniquet ontwikkeld en ontworpen. RHO International BV. levert deze tourniquet bedoeld als toegangssysteem voor betaald toiletbezoek.  De tourniquet sluit de toiletten, sanitaire ruimtes, gaderobes af. Tourniquet is uitstekend toepasbaar voor tankstations, restaurants, winkelcentra, warenhuizen en kan tevens ingezet worden bij evenementen en musea.

De tourniquet is een toegankelijk toiletpoortje met een strak en modern design, met daarnaast een intuïtieve en heldere gebruikersinterface waardoor deze zeer klantvriendelijk werkt.

De tourniquet kan worden uitgevoerd met verschillende functionaliteiten zoals bijvoorbeeld: contactloos betalen ( NFC), een waardebon uitgifte, een korting bon uitgifte en een muntacceptatie van bijna al het muntgeld. 

De tourniquet is niet voorzien van een wisselgeld terug gaaf functionaliteit.  Hiervoor is bewust gekozen om tourniquet zeer aantrekkelijk te kunnen prijzen.

Na betaling van het door klant gewenste bedrag wordt tourniquet in de ingaande richting eenmalig vrijgegeven. Uitgaand werkt de tourniquet middels een eenvoudig druk op knop “UIT”

De tourniquet is voorzien van een waardebon printer. Waardebon of korting bon is na betaling goed zichtbaar voor klant. Teksten op de tegoedbonnen kunnen door ondernemer zelf worden aangepast.  Een prima marketing en reclame instrument voor vele doeleinden.

Standaard wordt de tourniquet uitgevoerd in RVS. Optioneel kan tourniquet ook in kleur worden geleverd. Beplakking of stickkering van tourniquet in de huisstijl is uiteraard ook mogelijk.

Tourniquet wordt ” failsafe” uitgevoerd. Bij wegvallen van de spanning zal de tourniquet vrij kunnen draaien. Optioneel kan tourniquet worden aangesloten op een aanwezige ontruimingsinstallatie.

Kenmerken

 • Muntproever voor de gangbare euromunten
 • Ticket printer voor voucher  et door gebruiker aanpasbare tekst en logo op het ticket
 • Veiligheidsvoorziening door middel van sleutelvrijgave
 • Aan te sluiten op brandmeldcentrale
 • Instelbare toegangswaarde
 • Aparte, afsluitbare toegang tot geldbak en papierrol
 • Automatische retour openinge of handmatig middels sensor/drukknop
   

Opties

 • Contactloos bestalen
 • Toegang middels tokens
 • RVS hekwerk op maat

 

Contact

RHO International BV.
Tromplaan 1A
3781 TC Voorthuizen

+31 (0)85 902 2 699
Nieuw! De Tourniquets toegangsgeleiding

Nieuw! De Tourniquets toegangsgeleiding

Geplaatst op: 2017-01-17

In eigen beheer heeft RHO International BV. een tourniquet ontwikkeld en ontworpen. RHO International BV. levert deze tourniquet bedoeld als toegangssysteem voor betaald toiletbezoek.  De tourniquet sluit de ...

Lees meer Meer nieuws